Osjećajna Pink

Strastveno priznanje: Na dodjeli MTV nagrada uputila snažan govor

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pink je u nedjelju navečer prilikom dodjela MTV nagrada uputila osjećajni govor svojoj šestogodišnjoj kćeri Willow.

Osjećajna je Pink prilikom dodjela MTV nagrada uputila snažno priznanje svojoj šestogodišnjoj kćeri Willow. Pjevačica je prihvatila svoju nagradu podijelivši priču o slici tijela i izazovima podizanja kćeri.

Pogledaj i ovo Pink i Carey Hart (Foto: Profimedia) osebujna pjevačica Zaprosila ga je preko semafora usred utrke pa napisala najveće hitove zbog prekida, no danas su sretno zaljubljeni

37-godišnja Pink prisjetila se kako joj je Willow jednom prilikom rekla: "Ja sam najružnija djevojka koju poznajem. Izgledam kao dječak s dugom kosom." Na to joj je ona odgovorila: "Što misliš kako ja izgledam? Ljudi me ismijavaju, kažu da izgledam kao muškarac ili da sam previše muškobanjasta ili previše otvorena. Vidite li da mi raste kosa? Vidite li kako mijenjam svoje tijelo?"

Dodala je: "Djevojčice, ne mijenjamo se. Uzmemo kamen i napravimo biser. Pomažemo drugim ljudima da se promijene, kako bi vidjeli sve vrste ljepote."

Pink je završila svoj strastveni govor porukom upućenom kćeri koja je bila u publici: "A ti si moja draga i lijepa djevojčica i volim te". Ranije, neposredno prije govora, Pink je izvodila svoje hitove uključujući i novi singl 'What About Us'. Tijekom izvođenja, Willow je pjevala uz svoju mamu dok je sjedila u publici. Na dodjeli nagrada nije bio njezin sedmomjesečni sin Jameson. Na Instagramu trostruka dobitnica Grammyja podijelila je fotografiju svog najmlađeg sina uz opis: "Mala kuglica koja gleda svoju majku".

Prije nego što je prihvatila nagradu 'Vanguard', veteranska pjevačica zauzela je pozornicu za izvedbu.
Nagrada 'Vanguard' nagrađuje glazbenike koji su imali utjecaja u pop-kulturi svojim pjesmama te modnim i glazbenim videozapisima. Dobitnica Grammyja objavila je svoj debitantski album 2000. godine, a objavit će i svoj sedmi album 'Beautiful Trauma' 13. listopada, piše Daily Mail.

 

Little meatball watching his mama #vmas

A post shared by P!NK (@pink) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene