Bravo Viola!

Nisu mogli suspregnuti suze: Najmoćniji govor na dodjeli Oscara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emotivnim govorom Viola Davis "slomila" je publiku.

Jedan od najmoćnijih govora na ovogodišnjoj dodjeli Oscara održala je glumica Viola Davis. Nakon što je u ruke primila zlatni kipić u kategoriji najbolje sporedne glumice za film "Fences" Viola se obratila okupljenima, a njezin govor mnoge je, pa čak i nju samu, natjerao na suze.

Pogledaj i ovo Pripreme za dodjelu Oscara Sve mora biti po PS-u! Uređuju se posljednji detalji za prestižnu dodjelu Oscara, pogledajte atmosferu s crvenog tepiha uoči najuzbudljivije večeri filmske industrije!

"Ljudi me stalno pitaju kakve priče želim prenositi, a ja im govorim one o ljudima koji su puno sanjali, a nisu uspjeli, o ljudima koji su se zaljubili i izgubili. Postala sam umjetnica i hvala Bogu da jesam jer mi smo jedina profesija koja slavi život i koja zna što znači živjeti život", kazala je Viola i zaradila gromoglasan pljesak.

Tijekom govora zahvalila se i piscu Augustu Wilsonu koji "ekshumira i uzdiže obične ljude", ali i svom, kako kaže, kapetanu Denzelu Washingtonu. Svoje zahvale Viola je uputila svima onima koji su stajali iza filma koji je "o ljudima, riječima, životu i oprostu".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene