Top 5

VIDEO Brutalnim šalama prešao granicu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

On može sve!

87.dodjela Oscara bila je puna sjajnih trenutaka, a domaćin Neil Patrick Harris pokazao se kao sjajan odabir. Ironija i humor, uz puno glazbe i plesa, bili su dobitna kombinacija. Neil je pokazao kako može i suvereno vladati i velikom oscarovskom pozornicom.

Pogledaj i ovo showbuzz pravi show Voditelj Oscara otkrio kako se priprema za dodjelu

Lady Gaga ostavila milijune bez daha - 'Dajte joj Oscara odmah!'

A koji su to bili njegovi najbolji trenuci? Sve smo analizirali i najbolje izabrali!

 


1.    Teško je nasmijati veliki broj ljudi, no Neilu je i to pošlo za rukom. Njegove  šale bile su prilično brutalne, no na njih si se jednostavno morao nasmijati. Posebno rasna šala kada je domaćin naglasio kako je ovo 'najbijelija' dodjela do sada jer za razliku od prijašnjih godina nema puno predstavnika crnaca na filmu.

2.    U njegovom uvodnom nastupu nije odolio a da ne zapjeva. Sjajan je bio prijelaz s filmskog platna na veliku pozornicu kada je 'pronašao' zlatnu cipelicu koju je Anna Kendrick nosila kao Pepeljuga u filmu 'Into the Woods'.

3.    Sigurno niste očekivali domaćina u bijelim gaćama nasred velike pozornice! Bila je to njegova parodija na Birdmana.

4.    Tokom dodjele ga je pratila i posebna omotnica s njegovim osobnim predikcijama tko će osnijeti kući zlatni kipić – bili su iznenađujuće točni!

5.    Ne smijemo zaboraviti ni trenutak s crvenog tepiha. Njegova najveća podrška i obožavatelj je njegov suprug David Burtka s kojim odgaja blizance.

Ukupnu listu dobitnika Oscara 2015 pogledajte u našem glavnom članku.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene