Kolabirala

Spasili je prolaznici: Orneli Vištici pozlilo na moru

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumici Orneli Vištici pozlilo je na moru, no brzo su u pomoć uskočili nepoznati ljudi.

Ornela Vištica ovaj će godišnji odmor itekako pamtiti. Naime, pozlilo joj je pa je završila na Hitnoj pomoći u Orebiću. U trenutku kada joj nije bilo dobro, Orneli su u pomoć priskočili slučajni prolaznici koji su joj pomogli da dođe do liječnika. Glumica im se zahvalila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ornela Vištica, Boris Svrtan i Tarik Filipović Poslala i važnu poruku Ornela Vištica pozitivna na koronu, opisala kako se osjeća ovih dana, a obožavateljima jedna stvar nikako nije promakla

''Hvala ljudima na Hitnoj u Orebiću na velikoj ljubaznosti, hvala nepoznatim ljudima koji su me vodili na hitnu, hvala nepoznatim ljudima koji su donijeli vodu, hvala hrabroj Tihani koja je s otoka i broda vukla naša dva kufera, sa svojom ozlijeđenom nogom. Sve je ok. Baš kad pomisliš koliko su ljudi nepravedni, shvatiš da ima i dobrih ljudi! I važno je da srce kuca dobro", napisala je Ornela na Facebooku.

Nazvali smo Ornelu, no na telefon se javila njezina prijateljica. ''Ornela nije uz telefon, mora odmarati. Stres, vrućine i umor napravili su svoje. Kolabirala je, ali sada je dobro. Naputak liječnika je da miruje. Zahvaljujemo ljudima i liječnicima koji su bili divni'', kazala je prijateljica.

Ornela je ove godine odmarala u Crnoj Gori i duž hrvatske obale.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene