Priželjkuje majčinstvo

NIŠTA OD SVADBE Ornela i Igor okončali svoju vezu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ornela Vištica više ne ljubi Igora Zelića.

Atraktivna glumica Ornela Vištica ponovno je sama. Nakon što je godinu i pol provela u vezi s direktorom fotografije jedne TV kuće, Igorom Zelićem, glumica je nedavno okončala tu vezu.

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

Mlada glumica je ostala u dobrim odnosima sa svojim bivšim dečkima, pa nije čudno da su Ornela i Igor ostali u korektnim odnosima te se rado sjećaju lijepih trenutaka koje su proveli zajedno. Mlada Mostarka za sebe kaže da je velika perfekcionistica i da se onome do čega joj je stalo u potpunosti posveti, a isto očekuje i od drugih.

Iako se jednog dana vidi u ulozi supruge i majke, Ornela se za sada ipak planira posvetiti svojoj karijeri i predstavi 'Zmaj' gdje trenutno glumi i radu na svom prvom dugometražnom filmu 'Mrtve ribe plivaju na leđima'. Po pitanju ljubavnog života lijepa glumica ne pristaje na polovične odnose i zato uvijek radije bira samoću umjesto nepotpunih odnosa. – Jako sam tradicionalna kada je riječ o vezama. Nisam cura od avantura i na to ne želim trošiti vrijeme. Bolje mi je biti sama. Ne želim ništa forsirati, radije ću pričekati kvalitetnog dečka koji ima svoj cilj i put u životu – rekla je Ornela za Story.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene