Otvoreno progovorila

Oprah izbacila maćehu iz kuće: 'Ona je manipulatorica ovisna o kontroli!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Barbara Winfrey, bivša supruga Vernona Winfreyja, oca slavne voditeljice Oprah Winfrey, otkrila je razlog zašto joj je rastava postala još bolnija nego prije, ali i kakva je uistinu najpoznatija voditeljica.

Na svoj 64. rođendan Barbara Winfrey primila je poziv od jedne od najmoćnijih slavnih osoba na svijetu - svoje pokćerke Oprah Winfrey. Barbara je slušala kako joj Oprah daje brojne ultimatume: 'Rekla si da nikada ne razgovaram s tobom? Sada želim s tobom razgovarati. Izvoli se do ponedjeljka iseliti iz MOJE kuće!'

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey - 5 Rustikalan štih Oprah Winfrey pokazala je djelić svoga raskošnog doma, za njega je dala nevjerojatnih 50 milijuna dolara!

Oprah otkrila za čime najviše žali u životu

Tako je započela njezina 18-mjesečna pravna bitka, piše Daily Mail. Naime, Oprahin otac, Vernon, podnio je zahtjev za razvod nakon 14 godina braka, navodeći njezino nerazumno bračno ponašanje kao razlog prekida.

Ranije ovog mjeseca, Barbara je dobila obavijest o iseljenju. Ima vremena do 29.svibnja napustiti 1,4 milijuna vrijednu kuću južno od Nashvillea, koja joj je bila dom tijekom njezine 14-godišnje veze s Oprahinim ocem, Vernonom Winfreyjem.

Sada je Barbara po prvi put progovorila o tome te otkrila kako Oprah smatra bešćutnom i proračunatom izdajicom. Barbara, također, smatra kako je Oprah imala veliku ulogu u uništavanju njezina braka te otkriva kakva je točno žena koja predstavlja svjetski brend.

'Izgubila sam sve. Ne samo kuću, izgubila sam svoj dom. Sve su mi uspomene ovdje. Pokušala sam izdržati, no ima dana kada jednostavno ne razumijem zašto je toliko bijesna na mene da me izbacila na ulicu. No, to je Oprah - ona je i sudac i porota', rekla je Barbara za Daily Mail.

Za svoju pokćerku kaže da je manipulatorica koja se prema obitelji ponaša kao da je stvar, a svoje bogatstvo koristi kako bi upravljala drugima.

Tvrdi da Oprah i njezin dugogodišnji partner Stedman Graham nisu romantično povezani, već da ih veže 'koktel zajedničkih tajni, udobnosti i novca'. Njezin odnos s najboljom prijateljicom Gayle King opisuje kao 'bizaran' i 'nezdrav' te ističe da je to razlog zašto nijedna od njih nije udana.

Barbara je bila zamjenica ravnatelja u jednoj srednjoj školi u Nashvilleu, a tamo je i prvi put upoznala Vernona. On je radio u lokalnoj brijačnici, a Barbara mu je slala problematične učenike, koji su morali odraditi smjene vikendom u njegovoj radnji kako bi se držali podalje od nevolja.

15 godina nakon njihovog prvog upoznavanja, shvatili su da njihovo prijateljstvo nije samo prijateljstvo te da se tu razvilo nešto više. Vjenčali su se 2000., a Barbara smatra kako 'Oprah nije željela prisustvovati tom vjenčanju, no nije mogla ne pojaviti se jer - što bi ljudi rekli?'

Vernon je ubrzo nakon toga prodao kuću u kojoj je živio sa svojom prvom suprugom te se novopečeni bračni par uselio u vlastitu, a u tome im je pomogla i Oprah.

'Moj muž jednom mi je rekao - to što ti netko nešto pokloni, ne znači da te i voli. Mislio je na Oprah. Ona želi ostaviti o sebi dojam drage, brižne, velikodušne osobe spremne pomoći. No, nije takva. Ona je ovisnica o kontroli, sve u životu voli kontrolirati', otkriva Barbara.

Također je otkrila kako ih Oprah nije često pozivala u svoje mnogobrojne kuće, no jednom kad su joj došli u posjet u Chicago, Oprah ih je najavila kao 'Ni*eri u kući! Ni*eri u kući!'

'Smatrala je da je to jako smiješno. Za mene je to bilo vrlo uvredljivo. Starija sam od nje i znam što to znači. Htjela nas je podsjetiti da pripadamo nižoj klasi', govori Barbara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene