Moćni i slavni

Mjesta na vrhu samo je za jednoga, a to je...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je dvije godine bila na drugom mjestu, Oprah Winfrey se opet našla na vrhu Forbesove liste 100 najmoćnijih slavnih osoba.

Bivša voditeljica Oprah Winfrey, koja vodi vlastitu televizijsku mrežu, po peti puta je prva na Forbesovoj godišnjoj listi stotinu slavnih osoba. Među prvih deset najmoćnijih slavnih je šest žena i četiri muškarca.

Pjevačica Lady Gaga je druga a iza nje slijede redatelj i producent Steven Spielberg i pjevačice Beyonce i Madonna.

Pogledaj i ovo showbuzz svojom pričom želi pomoći drugima Nije mogla zadržati suze dok je govorila o napadu koji je doživjela, s fizičkim i psihičkim posljedicama se i danas bori

>> Oprah više nije najbogatija žena! Evo tko ju je pretekao na listi!

"Nitko drugi nema takvu postojanost i moć", rekla je Dorothy Pomerantz iz Forbes.coma. "Samo je troje ljudi bilo u svakoj od naših lista od 1999. godine. To su Oprah, Howard Stern i Steven Spielberg".

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez, koja je prošle godina bila na prvom mjestu ove je godine pala na 12. mjesto.

Oprah sa zaradom do 77 milijuna dolara od lipnja 2012. do lipnja 2013. nije slavna osoba s najvećom zaradom no Forbes je rekao da ju je na prvo mjesto doveo njen položaj u Hollywoodu i prisutnost u tisku, na televiziji i društvenim mrežama.

U proteklih godinu među slavnima je najveću zaradu ostvarila Madonna, 125 milijuna dolara. Lady Gaga je, unatoč operaciji kuka koja ju je primorala da prekine turneju, u proteklih 12 mjeseci zaradila 80 milijuna dolara što joj je, zajedno s vojskom obožavatelja i snažnu prisutnost na društvenim mrežama, osiguralo drugo mjesto.

Najbolje plasirani muškarac na listi je Spielberg koji je prošle godine zaradio 100 milijuna dolara, rock zvijezda Bon Jovi je na sedmom mjestu a slijede ga tenisač Roger Federer i najmlađi na popisu Justin Bieber koji se među prvih deset našao devetom mjestu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene