Indikacije raka

Operacija života: Angelini Jolie odstranili jajnike i jajovode

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svjetski poznata glumačka zvijezda proživjela je još jednu životnu dramu. Nedavnom operacijom uklonjeni su joj jajnici i jajovodi.

Liječnici Angeline Jolie kod slavne su glumice detektirali potenicijalno rani stadij raka jajnika te se ona podvrgnula operaciji kojom su joj uklonjeni jajnici i jajovodi. Jolie je doslovce morala donijeti odluku preko noći kad su joj prije dva tjedna stigli nalazi krvi.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon dvostruke mastektomije Pročitajte potresno pismo Angeline Jolie!

Već je od ranije poznato da Angelina nosi mutirani gen BRCA1 koji kod žena znatno povećava rizik od razvoja raka dojke i raka jajnika te su joj od raka preminule baka, majka i teta.

Jolie je ovo u otkrili u novoj kolumni koju je napisala za New York Times, baš kao što je i 2013. godine u sličnoj kolumni otkrila da se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji da bi spriječila rak dojke.

Pročitajte cijelo pismo Angeline Jolie: 'Sada sam u menopauzi, neću moći imati više djece...'

Životna drama: 'Sada mogu reći svojoj djeci da ne moraju strahovati da će me izgubiti'

'Prolazila sam kroz ono kroz što prolazi tisuće drugih žena. Sama sam sebi rekla da moram ostati mirna i snažna te da nemam razloga misliti da neću doživjeti odrastanje svoje djece ili da neću upoznati svoje unuke', napisala je Angelina u kolumni.

Kad je donijela odluku nazvala je svog supruga Brada Pitta koji je u roku nekoliko sati bio u zrakoplovu. 'Najljepša stvar u takvim trenucima života je ta jasnoća. Znaš za što živiš i što je bitno. To je tako smirujuće', napisala je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene