pogledajte

Opća opasnost novim spotom najavila koncert u Županji i nastup na Zagrebačkom festivalu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bend će pjesmu predstaviti na Zagrebačkom festivalu u siječnju i to godinu dana nakon što su pobijedili na 61. Zagrebačkom festivalu s pjesmom "Tragovi".

Jedan od najboljih domaćih rock bendova, Opća Opasnost, uoči velikog božićnog koncerta u Županji i nastupa na Zagrebačkom festivalu, predstavlja spot za pjesmu "Klaun".

Pogledaj i ovo Opća Opasnost - 4 u samo nekoliko dana Opća Opasnost ima jednu od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj: "Tebe više ne volim" nalazi se na 7. mjestu HR Top 40 liste

Opća opasnost predstavljaju - 'Pola litre rock n' rolla'!

Spot je režirao Marko Zeljković Zelja, a glazbu i tekst za pjesmu je napisao Mario Vestić. U spotu manekenku glumi Ana-Marija Anđel , a pojavljuje se i poznati top model Adrijana Dejanović koja je i fotografirala bend. Fanove Opće opasnosti sigurno će obradovati i njihov veliki koncert koji spremaju 23. prosinca u sportskoj dvorani Gimnazije u svojoj Županji. Na koncertu će odsvirati velike hitove poput "Jednom kad noć", "Treba mi nešto jače od sna", "Rastaviše nas dvoje" te pjesme s aktualnog albuma "Rocker... To sam ja" među kojima su "Stranci", "Tragovi", "Nenapisana stranica" i "To sam ja". Bendu će se na koncertu pridružiti Tony Cetinski i Vranac, koji su nedavno predstavili album prvijenac "Laži medene". Karte u pretprodaji možete kupiti po 35 kuna, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 50 kuna.

Ovo je zaista bila godina Opće Opasnosti. Osim pobjede na Zagrebačkom festivalu i osvajanja radijskog etera brojnim hitovima, bend je predstavio i svoje pivo "Rocker". Rockere iz Županje su za ovakav poslovni potez nadahnuli veliki svjetski bendovi Iron Maiden i AC/DC koji također imaju svoje alkoholno piće. Rocker je ujedno i prvo pivo s potpisom benda u Hrvatskoj, a može se kupiti u Konzum super prodavaonicama, Velpro-u, putem službenog web shopa Opće Opasnosti (http://www.rocker.hr/) te u zagrebačkom klubu Hard Place.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene