Zaštitni znak

Opasne obline slavnih sestara: Koja ima veću stražnjicu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavne sestre Kardashian postale su prepoznatljive po svojim bujnim oblinama, pa nije ni čudo da su one u glavnom fokusu.

Dvije sestre, dvije slavne pozadine. Khloe i Kim Kardashian zabrijale su atmosferu u svojim seksi crnim haljinama kada su se pojavile na događanju koju je organizirala E! televizijska mreža u New Yorku.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Procurili novi detalji vjenčanja Kim Kardashian i Kanya Westa!

Kim je cijeli stylimg naglasila i seksi dekolteom, dok je njezina mlađa sestra Khloe produžila izrez i naglasila svoju veliku dobro izvježbanu stražnjicu. Otkada se rastala od košarkaša Lamara Odoma, naprosto je procvjetala. Redovito vježba, pa je tako izgubila višak kilograma i učvrstila svoje tijelo. Sudeći prema fotografijama, Khloe je dobila bitku.

Njezin uzor je starija sestra Kim koja je nakon poroda bila redovita gošća u teretani, kako bi zablistala na skorašnjem vjenčanju s Kanyeom Westom. Prema novim informacijama, glamurozno vjenčanje održat će se u Firenzi jer je tamo i začeta malena North.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene