stigao kući

Oliverov sin potvrdio sjajne vijesti! Bolji poklon pjevač za blagdane nije mogao poželjeti

Oliver Dragojević (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Oliver Dragojević (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Oliver Dragojević (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Galerija

Zdravstveno stanje Olivera Dragojevića ide nabolje. Njegov sin Dino potvrdio je sjajne vijesti!

Oliver Dragojević imao je samo jednu božićnu želju, a to je da blagdane dočeka u svom domu u Splitu okružen najmilijima. Želja mu se ostvarila, a čini se kako se na bolničko liječenje pjevač neće ni vraćati. Njegov sin Dino potvrdio je sjajne vijesti  Oliverovo zdravstveno stanje ide nabolje.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević pazilo se na svaki detalj Oliver bi mogao dobiti spomenik u Veloj Luci: Otkrivamo kako bi trebao izgledati i zašto je još uvijek skriven od očiju javnosti!

"Otac je dobro, puno bolje nego što je bio proteklih tjedana. Sada smo svi kod kuće, a on je pozitivan, još nijednom ga nisu okupirale neke crne misli i to je najveća snaga", otkrio je Dino.

Sredinom prosinca Oliver je hitno hospitaliziran jer mu se stanje naglo pogoršalo. Njegov organizam dodatno su iscrpile i kemoterapije koje su, prema posljednjim nalazima, urodile plodom. "Posljednji pregled na CT-u pokazao je da se taj karcinom znatno smanjio. Izgleda da su kemoterapije i zračenja učinili svoje. To je prevrtljiva i nepredvidljiva bolest, ali nadamo se da će tako i ostati", izjavio je Dragojević mlađi za 100 posto i zahvalio cijelom timu liječnika koji brinu o Oliveru. Za sada legendarni pjevač ostaje kod kuće, a u bolnicu će tek na standardne preglede i terapije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene