Što on kaže?

Oglasio se Gerard Pique: Evo kako je reagirao na vijesti o prekidu sa Shakirom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetski mediji raspisali su se o prekidu poznatog nogometaša i pjevačice Shakire. On je reagirao na glasine, i to na svom Twitteru.

Gerard Pique oglasio se povodom napisa svjetskih medija o njegovu prekidu sa Shakirom. Počelo se, naime, prošlog tjedna pisati kako je Shakira ostavila Piquea zbog njegovih problema s kockom. Tjednima se nisu zajedno nigdje pojavili pa je time informacija dodatno dobila na težini. No, čini se da su sve to samo pretpostavke te da su Shakira i Gerard i dalje zaljubljeni i sretni.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Na svom je Twitteru nogometaš Barcelone postavio video svoje partnerice kako svira gitaru i pjeva. Usto je poslao srca i poljupce lijepoj Shakiri i tako demantirao glasine o prekidu. Inače, ovaj je par u vezi od 2010. godine, kada su se upoznali na snimanju spota za pjesmu "Waka, Waka". Tijekom veze dobili su i dva dječaka, sinove Milana i Sashu, te postali omiljeni par diljem svijeta. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene