Nisam, časna riječ

SUMNJA DA GA JE VARALA Jean-Bernard bijesan na Cheryl

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cheryl Fernandez-Versini razvodi se od supruga Jean-Bernard Fernandez-Versinia, nakon samo 18 mjeseci braka. Iako je to trebao biti brzinski razvod, stvari su se odužile.

Lijepa pjevčica Cheryl Fernandez od prvog se supruga Colea razvela zato što ju je varao, a sada njezin drugi suprug Jean-Bernarda kako ga je pjevačica varala, dok su bili u dobrim odnosima, s mladim Liamom Payneom. Cheryl kaže, 'Nisam, časna riječ', dobro nije baš tako rekla, ali tvrdi kako je ta izjava suluda i nema nikakve veze sa istinom.

Pogledaj i ovo Bill Gates (Foto: Getty Images) Tuguje poslije razvoda Bill Gates potpuno shrvan otvorio dušu: ''Ostao sam sam u vili s 18 kupaonica''

Jean-Bernarda tvrdi kako mu je netko blizak Cheryl rekao da se ona već duže vrijeme 'viđa' sa Liamom, ali pjevačica je na Twitteru damski objasnila kako je to čisto sr***. Njezin glasnogovornik je izjavio kako  pjevačica neće komentirati nikakve navode koji se tiču njezinog privatnog života.

Kraj njihove veze počeo je prošlog Božića, a pjevačica je to objasnila time što se njezin suprug počeo čudno ponašati, nije precizirala što smatra pod čudnim ponašanjem, ali očito je bilo dovoljno čudno da zatraži razvod.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene