Sara i Nikša

Stvorili su vezu punu laži i strasti - koja može završiti samo na jedan način!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Cineplexxu Centra Kaptol održana je premijera hrvatskog filma 'Nije sve u lovi'. Zajedno su pozirali i glavni glumci Sara Stanić (Ines) i Nikša Butijer (Marko) koji se u filmu upuštaju u ljubavnu vezu unatoč tome što je Sara već u vezi s problematičnim Robijem (Marko Cindrić).

Producentska kuća Interfilm i distributer Continental film koji stoje iza drugog najgledanijeg domaćeg filma od ostamostaljenja Hrvatske, 'Svećenikova djeca' (skoro 160 tisuća gledatelja u kinima) predstavili su novi kino hit. Riječ je o napetom trileru redatelja Darija Pleića, 'Nije sve u lovi' kojeg u kinima možete gledati već od sutra.

Pogledaj i ovo showbuzz Najtraženija domaća glumica: 'U fazi sam da mi je dosta, treba mi odmor pa planiram dulje putovanje'

Film 'Nije sve u lovi' je triler koji govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način.

Glavne uloge u filmu ostvarili su Sara Stanić (Ines), Marko Cindrić (Robi) i Nikša Butijer (Marko). 'Nije sve u lovi' nastao je kao nezavisan film u produkciji Interfilma, svoju je svjetsku premijeru imao ovog ljeta na filmskom festivalu u Puli, a također je prikazan i u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara.

Na sinoć održanoj premijeri pojavila su se mnoga poznata imena iz svijeta hrvatskog filma. Uz redatelja i glavne glumce, bili su tamo i Vinko Brešan sa suprugom, glumica Ksenija Pajić, njezine mlađe kolegice - Judita Franković i Csilla Barath Bastaić, glumac Mislav Čavajda te ostala poznata imena. Tko je sve došao, pogledajte u priloženoj galeriji fotografija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene