Posljednji ispraćaj

Svjetske zvijezde dale su počast slavnom glumcu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Komemoracija slavnom glumcu održana je u istoj crkvi gdje se zadnja počast odala i Jacquelini Kennedy Onassis, Leni Horne i pjevačici Aaliyah.

Posljednji pozdrav glumcu i redatelju Philipu Seymouru Hoffmanu održan je u istoj crkvi gdje se zadnja počast odala i Jacquelini Kennedy Onassis, Leni Horne i pjevačici Aaliyah.

Pogledaj i ovo showbuzz Hunger Games Otkriveni detalji nove zanimljive pustolovine!

Prije smrti 1200 dolara u vrećici odnio dvojici muškaraca - 'Bio je uznemiren i znojan'

Na komemoraciju za preminulog glumca i redatelja Philipa Seymoura Hoffmana došli su i Cate Blanchett, Ethan Hawke, Louis C.K., Ellen Burstyn i Spike Lee.

Mimi O'Donnell, dugogodišnja djevojka preminulog glumca Philipa Seymoura Hoffmana s kojim ima troje djece, pozvala je obitelj i prijatelje na bdijenje u čast preminulog glumca.

Billy Crudup, Amy Adams, Michelle Williams, Joaquin Phoenix, Ethan Hawke, Ben Stiller, Cate Blanchett, Diane Sawyer i brojna druga slavna imena došli su na bdijenje u New Yorku.

Glumac je pronađen mrtav u unajmljenom stanu na Manhattanu, u kojem je živio od listopada prošle godine i plaćao ga mjesečno 10 tisuća dolara. Njegovo beživotno tijelo u stanu je pronašao njegov prijatelj David Bar Katz kojeg je to zamolila Mimi O'Donnell. Nakon što joj je prijatelj javio tragičnu vijest, Mimi je dotrčala u stan sva u suzama.

Podsjećamo, američki mediji pišu kako je Hoffman u stanu u trenutku smrti pronađen s iglom u ruci i s paketićem za koji se vjeruje da sadrži heroin. "Jasno je da se radi o predoziranju", rekao je jedan od izvora.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene