Očajna Anđa

'To je bio šok, Gašpijeve suze sasvim su me slomile'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon tri godine borbe za skrbništvo nad sinom Gašperom, za pjevačicu Anđu Marić agonija se nastavlja.

Naime, Anđa Marić je nepravomoćnom presudom izgubila skrbništvo nad svojim sinom, 9-godišnjim Gašperom. Pravna bitka trajala je tri godine, a sin je odlukom suda pripao njezinom bivšem suprugu, fotografu Primožu Dolničaru, s kojim je bila sedam godina u braku.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

>> Anđa je izgubila skrbništvo nad sinom

 'Po nepravomoćnoj presudi, na koju ću se ja, naravno žaliti, izgubila sam skrbništvo nad svojim 9-godišnjim Gašperom. Sud ga je dodijelio ocu i dopustio mi da dijete ubuduće viđam svaki drugi vikend,a velikodušno su mi dali da Gašpi bude kod mene jednom tjedno na par sati. U toj presudi, koju je slovenski sud napisao na 33 stranice, nisu objasnili zašto su donijeli tako nepravednu odluku. Tamo piše da sam ja jedna ok ženskica i dobra majka, ali da, eto, moje dijete treba dodijeliti na skrbništvo ocu. Pa ja sad vas pitam, kakav je to sud? I koji su to suci koji su odlučili oteti dijete koje sam rodila, dojila ga punih godinu i po dana, koje volim, koje odgajam', pita se Anđa.

U razgovoru za Studio, emocionalna Anđa je nastavila: 'Ja sam do zadnjeg časa vjerovala da će drukčije presuditi. A onda je došao šok. Uz sve, Gašpijeve suze sasvim su me slomile. Ali dok sam tješila uplakano dijete, osjećala sam da u meni raste snaga. Da, borit ću se za sina do kraja! Dijete se posljednje tri godine cijelo vrijeme seljaka od mame do tate, i svaki put kad odlazi Primožu plače. I sad kad je čuo da bi kod Primoža trebao živjeti, a mene samo povremeno posjećivati, kroz suze me pitao:

'Mama, mogu li molim te, ostati živjeti s tobom.' I što da mu ja odgovorim na to? Ne znam hoću li dijete u ponedjeljak dati Primožu. Ne znam mogu li to napraviti, a da ne svisnem od tuge i nepravde. Pa neka dođe policija, neka me odvedu u zatvor zato što nisam odgurnula svog sina koji plače i kroz suze ponavlja da ne želi otići od mene', iskreno je progovorila očajna Anđa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene