K'o od majke rođeni

PANIKA U SVIJETU SLAVNIH! Hakeri opet objavili njihove gole fotografije!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U javnost su procurile privatne, obnažene fotografije, pa čak i neki video klipovi poznatih osoba. Hollywood u panici!

Obnažene, privatne fotografije više od stotinu glumica, pjevačica i poznatih osoba, navodno su dospjele u ruke hakera koji su listu imena objavili na na web stranici 4chan.

Pogledaj i ovo showbuzz Najveći zvjezdani skandal! 'Nađite hakera koji je objavio Jennine fotke'! Fanovi bijesni!

Za sad nepoznati korisnik objavilo je listu poznatih, uglavnom žena, među kojima su se našle Jennifer Lawrence, Kim Kardashian, Avril Lavigne, Rihanna, Kirsten Dunst i Winona Ryder.

Želite živjeti bolji život? Ona zna kako!

Nekoliko fotografija zvijezde 'Igra gladi', kruže internetom, uglavnom na foto stranicama i stranicama za djeljenje podataka među korisnicima. 

4chan je vrlo brzo uklonio postove s imenima zvijezda ali je jedan post sadržavao screenshot na kojem se vidi više od 60 imena. 

Objava fotografija izazvala je pomutnju u svijetu slavnih, dok jedni tvrde da se radi o lažnim fotografijama, drugi se ne oglašavaju. 

Među prvima se oglasio glasnogovornik Jennifer Lawrence koji je izjavio kako je slučaj predan vlastima i kako će svatko tko objavi privatne fotografije poznate glumice, biti krivično gonjen! Ne znamo kako će pohvatati baš svih jer je internetom zavladalo potpuno ludilo i stranice na kojima se nalaze ove fotografije doslovno se ruše zbog broja korisnika koji ih žele pregledati.

Glumica i pjevačica Victoria Justice, koja se također našla na spornoj listi, objavila je na svom Twitteru da su bilo kakve njezine obnažene fotografije krivotvorina.

Glumica Mary Elizabeth Winstead potvrdila je autentičnost svojih fotografija koje je napravila prije nekoliko godina sa svojim suprugom.

Poznati Hollywoodski traćer, Perez Hilton, među prvima je objavio neke od fotografije, međutim, vrlo brzo ih je uklonio sa svoje stranice i pokajnički objavio,

Još je dodao kako se ne osjeća ugodno ni zbog cenzuriranih fotografija te je i njih uklonio.

 Iako se na listi nalazi velik broj privatnih fotografija, definitivno najgledanije su upravo one Jennifer Lawrence! Bjezini bliski prijatelji tvrde kako su društvene mreže krive za ovaj događaj. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene