Kraljevska beba

Objavljeno ime malenog princa: Zove se George Alexander Louis!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je jučer predstavljen svijetu, maleni sin Kate Middleton i Princa Williama je dobio ime!

Princ od Cambridgea zove se George Alexander Louis.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William - 2 "čini sve kako bi zaštitio obitelj" Poznato je kako je princ William reagirao kad je Kate odlučila svijetu reći pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

>> Nekad i sad: Ovako je to izgledalo prije 30 godina!

Vijest je objavljena dva dana nakon što je ugledao svjetlo dana, i to službenim priopćenjem iz  Kensingtonske palače.

Princ George je treći u redu za britansko prijestolje, a kada postane kralj, službena titula će mu biti: Kralj George VII.

'Vojvotkinja i vojvoda od Camrbidgea su presretni što mogu objaviti kako su sina nazvali George Alexander Louis.  Službena titula mu je Njegovo Veličanstvo Princ George od Cambridgea', stoji u pripćenju.

Sky news tvrdi kako itekako ima simbolike u prinčevom imenu: George se zvao kraljičin tata, George VI, koji je preminuo 1952. godine. Smatra se kako je ime Louis posvećeno Lordu Louisu Mountbattenu, ujaku Princa Phillipa, supruga kraljice Elizabete II. Lord Louis je bio vrlo blizak s Princom Charlesom. Nagađa se kako se ime Alexander odnosi na Kraljicu Elizabetu, kojoj je srednje ime Alexandra.

Par je relativno brzo objavio ime sina u odnosu na prethodne kraljevske bebe. Primjerice, Williamovo ime je otkriveno tjedan dana nakon rođenja dok se na ime njegova oca Charlesa čekalo čak mjesec dana.

Kate, William i maleni George se trenutno odmaraju u obiteljskom domu u Buckleburryju, nakon što su sinoć prespavali u Kensingtonskoj palači.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene