Fanovi ludi od sreće

Oni su 'The Hollywood Vampires' i da, jako su strašni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nagrada Grammy opasno se približava, a sada su objavljeni još neki detalji vezani uz izvođače koji će nas zabavljati.

Nagrade Grammy svaka nas godine odlično zabave, a vrlo često i šokiraju, tako da samo već navikli na razne ispade velikih svjetskih zvijezda. Čak što više, očekujemo neki skandal o kojem će se pričati barem godinu dana. Ali prije svega toga donosimo vam imena onih koji će nas te večeri 15. veljače zabavljati. Možda se baš između tih imena krije netko tko će 'zapapriti' noć koju s jednakim nestrpljenjem očekuju i publika i zvijezde.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi su se okretali U DVOJE JE BOLJE Oni su pokorili 'grammyjevski' crveni tepih

Ono što je najviše oduševilo fanove je vijest kako će na ovogodišnjim Grammyjima svoj televizijski debi imati grupa 'The Hollywood Vampires', a ako ne znate tko su oni i čemu tolika frka oko njihovog nastupa, kada čujete tko su članovi benda sve će vam biti jasno.

Johnny Deep, Alice Cooper i Joe Perry čine vampire u najboljim godinama, a ako to nije dovoljno strašno onda stvarno ne znamo što jest. Šalimo se, biti će zanimljivo vidjeti ih prvi puta na TV-u. Vampiri su prošle godine objavili album pod nazivom 'Hollywood Vampires' na kojem su ugostili brojne poznate glazbenike.

Uz Vampire na sceni će se pjaviti i Justin Bieber, Diplo, Skrillex, Chris Stapleton, Gary Clark Jr. and Bonnie Raitt, Pitbull, Travis Barker, Robin Thicke, a najavljen je i posebni gost.

Kako sada stvari izgledaju, biti će zabavno.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene