Sve je snimljeno

Objavljena snimka – glumac priznao da je seksualno zlostavljao djevojčice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U seriji je glumio pastora, a u privatnom životu zlostavljao djevojčice.

Slavni glumac Stephen Collins koji se proslavio ulogom pastora u seriji 'U sedmom nebu' priznao je da zlostavljao djevojčice. Snimku njegovog priznanja objavio je američki portal TMZ.
'U jednom trenu diranja natjerao sam je da mi stavi ruku na penis', priznao je glumac.

Glumio je s njom u Disneyjevoj seriji 'The Wizards Of Waverly Place', smatra da je premlada da bi je mediji toliko seksualizirali!

Snimka je snimljena 2012. godine tijekom seansi bračnog savjetovanja kada je supruzi je ispričao kako je zlostavljao i pokazivao se trima maloljetnim djevojčicama. Faye Grant i Stephen Collins nalaze se usred brakorazvodne parnice nakon 27 godina braka.

Collins nije znao da ga se snima. Faye Grant snimala je seanse sa savjetnikom jer joj je tako savjetovao odvjetnik. Naime, u Kaliforniji se smije potajice snimati drugu osobu ako će se time sakupiti dokazi da je riječ o krivičnom djelu, što zlostavljanje djece mlađe od 14 godina jest.

Policija New Yorka u posjedu je snimki te se provodi istraga budući da ovo nije prvi put da se nad 67-godišnjim glumcem provodi istraga. Prije dvije godine jedna od djevojčica prijavila je zlostavljanje, no optužnica nikad nije podignuta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene