Prvi trailer

Pogledajte nevjerojatno uzbudljivu najavu povijesnog spektakla

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Priča o Ben Huru dosad je ispričana u šest verzija.

Paramount Pictures objavio je prvi trailer za remake slavnoga povijesnog spektakla "Ben Hur" iz 1959. godine, a u kino-dvoranama bi se film trebao početi prikazivati u rujnu.

Režiju potpisuje ruski redatelj Timur Bekmambetov, a scenarij John Ridley. Uloga Jude Ben Hura, koju je u verziji iz 1959. glumio Charlton Heston u remakeu je pripala Jacku Hustonu. Uz njega će u ovom povijesnom spektaklu glumiti i Toby Kebbel, Rodrigo Santoro i Morgan Freeman.

Filmska verzija iz 1959. osvojila je 11 Oscara, a po broju nagrada Američke filmske akademije pariraju mu samo "Titanik" i "Gospodar prstenova: Povratak kralja".

Radnja filma smještena je u Jeruzalemu u prvome stoljeću nove ere. Priča je to o imućnom židovu Judi Ben Huru koji završava u roblju pošto ga je najbolji prijatelj, Rimljanin Mesala nepravedno optužio za izdaju. Susreću se nakon puno godina u kultnoj utrci dvokolica u kojoj Juda poražava Mesalu i vraća davno izgubljeni ugled.

Priča o Ben Huru dosad je ispričana u šest verzija. Po istoimenom romanu Lewisa Wallacea iz 1880. snimljena su dva nijema filma, crtani film, tv serija i najslavnija filmska verzija iz 1959. s Charltonom Hestonom u glavnoj ulozi. (HINA)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene