Na Bahamima

U treći brak ušla bosa i s nevjerojatno velikim dekolteom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Starleta je odjenula kratku haljinu, a tijekom svadbe na plaži je bila bosa. U fokusu je i ovaj put bilo njezino bujno poprsje.

Starleta Katie Price, poznata i kao Jordan, tijekom ovog tjedna napokon je obznanila fotografije i video sa svoje svadbe na Bahamima. Točnije, ona i njezin novi suprug fotografije su složili u video i objavili na YouTubeu.

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

Podsjetimo se, 34-godišnja starleta, koja iza sebe već ima dva braka i troje djece, za 25-godišnjeg dečka Kierana Haylera udala se nakon samo nekoliko mjeseci veze, a par očekuje i bebu.

>> Udala se treći put - jer joj je tako rekla vidovnjakinja!?

Par se prvo vjenčao na Bahamima u siječnju da bi se potom starleta i njezin mladi striper ponovno u ožujku vjenčali u Velikoj Britaniji. Na Bahamima su sudbonosno 'Da' izgovorili pred samo šest uzvanika. A Katie je čak zapjevala i 'Save The Best For The Last' što možete čuti u pozadini videa.


Jordan je već bila u braku s borcem u kavezu Alexom Reidom no ostavila ga je u siječnju 2011. godine nakon 11 mjeseci braka. Vjenčali su se u Las Vegasu nakon 7-mjesečne veze. Prije braka s Alexom, Katie je bila udana za Petera Andrea u kojeg se zaljubila tijekom sudjelovanja u showu 'I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!' 2004. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene