Izjava ljubavi?

Obiteljska fotografija s 'uljezom' u pozadini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo priznanje o 'uljezu' na fotografiji samo je dio onoga što je obilježilo tjedan na izmaku.

Ono što su milijuni diljem svijeta s nestrpljenjem čekali više od dva mjeseca napokon se dogodilo u petak - klan Kardashiana pokazao je javnosti svoju najmlađu članicu - 2-mjesečnu North West. Kanye West je to učinio tijekom intervjua kod Kris Jenner, gdje je otkrio i neke detalje koje dosad nismo znali.

Pogledaj i ovo showbuzz Kći Kim i Kanyea Slavni par napokon pokazao fotku: Ovo je beba koju su svi htjeli vidjeti!

Kanye West je u intervjuu, koji je definitivno obilježio tjedan na izmaku, svojoj punici Kris Jenner u njezinom showu na televizijskoj postaji Fox News učinio čast i pokazao po prvi put svijetu svoju mezimicu North West koju je dobio iz veze s Kim Kardashian.

>> Slavni par napokon pokazao fotku: Ovo je beba koju su svi htjeli vidjeti!

36-godišnji reper i dizajner otkrio je Kris i kako je o Kim maštao još od 2006. godine nakon što ju je ugledao na jednoj fotografiji na kojoj je pozirala s prijateljicom, bogatom nadljednicom Paris Hilton.

Kany je priznao kako je često sanjario o tome da mu je ona djevojka. Čak je išao toliko daleko da je sebe dodao na božićnoj obiteljskoj fotografiji Kardashiana. Kris je publiku upoznala s tim smiješnim činom.

'Uzeo je fotografiju s interneta te je u Photoshopu dodao sebe kako grli Kim. Onda joj je tu fotografiju i poslao', ispričala je Kris o tome koliko je zapravo dugo Kanye čekao Kim Kardashian.

Ovo dvoje poznatih ljudi prohodalo je u travnju 2012. godine, ubrzo nakon što je Kim prestala živjati sa sad već bivšim suprugom Krisom Humphriesom. Prije njega je bila u vezi s Reggiejem Bushom.

Cijeli intevju Kanyea Westa kod Kris Jenner pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene