Tragična vijest

Nasljednik carstva Missoni nestao u 'novom' Bermudskom trokutu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stotine spasilaca u zraku, na tlu i u moru već četvrti dan tragaju za modnim nasljednikom Vittoriom Missonijem, koji je zajedno sa suprugom Mauriziom Castiglioni, još jednim parom i dva člana posade nestao u karipskom moru.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Nesreća u obitelji Missoni 'Nadam se da mi je brat živ'

Avion je nestao nakon uzlijetanja s arhipelaga Los Roques, u karipskom moru, gdje su bili na odmoru u jednom resortu. Arhipelag ima 350 otoka, a od kopna Venezuele udaljen je 128 kilometara.

>> 'Nadam se da mi je brat živ'

U potragu je uključeno 400 ljudi i 30 ronioca. Nagađanja o otmici su odbačena.

'Četvrti je dan potrage, a sutra će biti vrlo važan dan. Nažalost, danas nam vrijeme nije išlo na ruku jer more, vjetar i oblaci nisu idealni za potragu. Venezuelanske vlasti, vojne snage, civilna obrana, nacionalni institut za zrakoplovstvo - ulažu velike napore i to uistinu cijenimo', izjavio je Paolo Serpi, talijanski ambasador u Venezueli.

Missonijeva sestra Angela mailom je medijima poručila kako obitelj neće odustati od potrage.

Zanimljivo je kako se područje nestanka naziva novi Bermudski trokut jer je u posljednjih 20 godina tamo nestalo 15 zrakoplova! Također je zanimljivo što se područje nalazi u neposrednoj blizini pravog Bermudskog trokuta.

'Kad je avion nestao, vremenski uvjeti bili su povoljni. Sunce je u tom trenu bilo dobro, no atmosferski uvjeti nisu mogli utjecati ako je avion imao poteškoće', izjavio je Raul Rivas, zapovjednik obalne straže.

Vittorio Missoni najstariji je sin osnivača modne kuće Missoni. Vittorio se zajedno sa svojom braćom Lucom i Angelom brine o obiteljskom biznisu. Njegov otac, Ottavio, rodio se u Dubrovniku i čest je gost Hrvatske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene