Nove informacije

O tragičnoj ljubavi iz 1997. godine - Poznavali su se od djetinjstva!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac koji u nadolazećem filmu 'Diana' tumači ljubavnika Lady Di - Dodi Fayeda, tvrdi kako ovaj playboy milijarder nije opće bio loš čovjek.

U intervjuu za MailOnline, Cas Anvar, koji u filmu 'Diana' igra Dodi Fayeda, izjavio je kako će ovaj film potpuno promijeniti percepciju njegova lika koji je, zajedno s britanskom princezom Dianom poginuo 1997. godine u automobilskoj nesreći u Parizu.

Pogledaj i ovo showbuzz Uloga života ili? Požalila je što je to napravila!



'Nisam bio svjestan kako publika, posebno europska, Dodija vidi kao lošeg čovjeka. Ova činjenica me je nemalo iznenadila jer to nije način na kojeg ga ja tumačim', izjavio je Anvar koji je Dodijevu prošlost istraživao čak četiri mjeseca kako bi se najbolje moguće pripremio za ovu zahtjevnu ulogu.

>> Napokon je tu! Prvi pogled na najiščekivaniji film o princezi!

'O Dodiju sam čuo sve najbolje. S bogatstvom koje je posjedovao mogao je biti tipičan razmaženi bogataš, neugodan lik koji ne mora odgovarati nikome. No, Dodi je bio veoma ugodan čovjek', opisao ga je Anvar te dodao kako će ovaj film, koji je temeljen na intervjuima s prijateljima i obitelji Dodija i Diane, promijeniti mišljenje javnosti o njima.

'Dodi je bio zaljubljen u Dianu. Ono što većina ljudi ne zna je kako su se njih dvoje poznavali od djetinjstva i znali su se družiti kao tinejdžeri. Njihove obitelji su se poznavale i družile', otkriva Anvar.

Film je fokusiran na Dianinu opsesivnu tajnu zaljubljenost u londonskog kardiologa Khana koja je počela 1995. i trajala je dvije godine. Nakon prekida s njim, Diana je utjehu pronašla u Dodiju.

Lady Di u ovom filmu, koji u kina dolazi 5. rujna, tumači glumica Naomi Watts. U priloženom videu pogledajte trailer.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene