Novi film

Brad poručuje: 'Zaj**ite, igra tek počinje!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S godinama je sve zgodniji! Glumac Brad Pitt okušao se i u redateljskim ulogama, no njegov World War Z nije pokupio najbolje kritike. Ipak za drugi film '12 Years A Slave' već se šuška o Oscaru...

Brad Pitt osnovao je vlastitu produkcijusku kuću Blan B još 2002. kada je bio u braku s Jennifer Aniston, a u novom intervjuu za The Hollywood Reporter 49-godišnji glumac priča o filmovima – kritičarima poručuje 'Game on, f***ers'(Zaj**ite, igra počinje).

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

>> '12 Years a Slave' – Zaboravite Djanga, upoznajte Solomona

Iako film World War Z nije dobro prošao kod kritike, zaradio je 539 milijuna dolara u svjetskoj distribuciji, ipak u novi film '12 Years A Slave' ulaže puno više. Drama smještena u vrijeme prije građanskog rata u Americi bazirana je na priči iz 1853. autora Solomona Northupa.

Britanski glumac Chiwetel Ejiofor utjelovio je Afro-Amerikanca koji je otet, prodan u ropstvo, te sljedećih 12 godina radi na rob na plantaži u Lousiani. I Brad, koji je četiri puta bio nominiran za Oscara, se pojavljuje u maloj ulozi, no priznaje kako danas više uživa u produkciji filmova. 'Kako starim, to više uživam u stvaranju samih stvari, ne samo biti ispred kamera već sastaviti sve dijelove slagalice zajedno', kaže Brad.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene