Lijepe želje i veselje!

Najzabavnija novogodišnja čestitka! Od ljevice do desnice, od glumice do pjevačice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U ovoj veseloj čestitki i lijepim željama ujedinjeni su svi! Imamo tu i političare, voditelje, plesače, pjevačice, ljepotice... Pogledajte video koji će nosi samo lijepe želje, i to baš za vas...

Tijekom godine nas njihove dogodovštine zabavljaju, nekad i iznenađuju, a svakako bi nam bez njih život bio puno dosadniji! Upravo oni koji su skoro svakodnevno dio vašeg života putem malih ekrana, ali i našeg SHOWBUZZA, poželjeli su vam sve najbolje povodom ovih blagdana.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Baca li samo meni...?" Zanosna Nives Celzijus uživala je u društvu našeg poznatog voditelja, kojeg je usporedila s Bradom Pittom!

Dalibor Petko, Tara Rosandić, Davor Bilman, Lana Jurčević, Maja Šuput, Gordan Jandroković, Ivan Zak, Martina Stjepanović, Davor Bernardić, Nives Celzijus, Shanaelle Petty, Mia Dimšić, Samir Šećerkadić - svi oni uputili su lijepe želje vama, našim čitateljima!

U ovoj veseloj čestitki i lijepim željama ujedinjeni su svi! Imamo tu i političare, voditelje, plesače, pjevačice, ljepotice... Svi oni žele vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha! A dobrim željama pridružuje se i vaša omiljena redakcija! Čitamo se i u 2018.! Neka vam je svaka Nova godina ljepša nego protekla!

Pogledajte video koji će vam zasigurno izmamiti osmijeh na licu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene