Val kritika

VIDEO 'Nisam siguran je li strašno, rasističko ili strašno rasistički'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica Avril lavigne ne misli da je njezin glazbeni video za pjesmu 'Hello Kitty' imalo uvredljiv.

29-pjevačica Avril Lavigne u svom novom video spotu za pjesmu 'Hello Kitty' nosi suknju na muffine te trčkara po Tokiju, okružena Azijatkinjama. Osim toga, Lavigne svira gitaru i pije sake. U jednom dijelu pjesme, poznata Kanađanka recitira japanske tekstove.

Pogledaj i ovo Avril Lavigne (Foto: Getty Images) kao da ne stari! U topiću u kakvom je nismo dugo vidjeli ponosno je pokazala opušteni trbuščić, a to je jedina promjena na njoj u zadnjih 20 godina

EKSKLUZIVNO - Poslušajte novi album Avril Lavigne!

Billboard je video spot prozvao zbog 'japanske fetišizacije' te smatra kako Lavigne paradira okolo s četiri identične, bezizražajne Azijatkinje, piše E Online. Obožavatelji su jednako ogorčeni i na Twitteru su podijelili svoje frustracije.

'Nisam siguran je li njezin video strašan, rasistički ili strašno rasistički', napisao je jedan korisnik Twittera. 'Nisam siguran je li njezin novi video samo uvredljiv i rasistički ili jednostavno čudan', komentirao je drugi.

Negativni komentari samo su nasmijali slavnu pjevačicu. 'Rasistički? Hahaha! Volim japansku kulturu i provela sam puno vremena u Japanu. Otputovala sam u Tokio snimiti ovaj video...Posebno za svoje obožavatelje u Japanu', odgovorila je Avril na kritike.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene