Novi imidž

Prije i poslije: Kako vam se sviđa nova Natali?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularna domaća pjevačica slavi deset godina na sceni, a premijerno je i pokazala novi imidž.

Sinoć je na dodjeli Elle Style Awardsa u Laubi bilo sve puno poznatih lica među kojima se isticala i pjevačica Natali Dizdar.

Pogledaj i ovo Filip Dizdar i Maja Šiprak - 2 Veliko veselje Brat Natali Dizdar pohvalio se predivnim vijestima: ''Blagdani prošli, a još 3 mjeseca do poklona!''

Sve očarala u seksi haljini - nagradu posvetila preminulom prijatelju

Zadnjih deset godina bila je poznata po svojoj prirodnoj valovitoj tamnoj boji kose, no ovoga je puta i pokazala svoj novi imidž. Natali je sada vatrena crvenokosa, a svoj novi izgled naglasila je i u žutoj kožnoj suknji i majici pepita uzorka.

Pjevačica je bila jedna od prezenterica i to za nagradu najbolje Novo lice koju je dodjelila manekenki Magdaleni May Gero.

Josipa Lisac, Mare Milin, Sonja Lamut, Jelena Veljača, Ante Vrban, Magdalena May Gero, Tabitha Pernar, Patrizia Donna, Grupa, IDIS TURATO i I-GLE laureati su sinoćnje dodjele godišnjih nagrada ELLE STYLE AWARDS održane u zagrebačkoj Laubi – Kući za ljude i umjetnost.

Vrijednost ove najprestižnije domaće modne manifestacije prepoznao je i predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović, proglasivši glazbenu ikonu Josipu Lisac dobitnicom ELLE NAGRADE ZA ŽIVOTNO DJELO putem snimljenog videa, s obzirom da je bio odsutan zbog puta u London.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene