Zavirite...

Novi dom najseksi muškarca - vila za zgodnu suprugu i kćerkicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim što je jedan od najseksi muškaraca među na svijetu, Channing Tatum nedavno je postao i tata. Za rastuću obitelj treba i više mjesta, zato se par preselio u novi luksuzni dom u Kaliforniji.

Uz brzo rastuću karijeru mladog glumca Channinga Tatuma, jednako mu dobro ide i u privatnom životu. Sa suprugom Jennom protekli je tjedan dobio kćerkicu.

Pogledaj i ovo showbuzz Vole Jadran Edin i lijepa Amra se udomaćili: Nogometaš kupio vilu u Dubrovniku

Ovaj slavni zavodnik iz Hollywooda, koji je ujedno proglašen i najseksi muškarcem 2012. godine, trenutno u Los Angelesu gdje snima novi film 'Jupiter Ascending'. Njegova je supruga rodila u Londonu, a par sada ima i mjesto na kojem će njihova mala obitelj rasti.

>> Jedan od najseksi muškaraca na svijetu postao je tata!

Novi luksuzni dom ima sve ono što treba - veliku moderno uređenu kuhinju, dnevnu sobu s velikim televizorom, spavaću sobu s privatnom kupaonicom, a posebnu atmosferu radi i kamin koji je dio vile. Najbolji je vanjski dio gdje se nalazi veliki bazen i uređeno dvorište idealno za obiteljska okupljanja.

Prije njih u kući je živio redatelj Ron Shelton najpoznatiji po sportskim filmovima 'Bull Durham' i 'White Men Can’t Jump'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene