370 milijuna kuna

Nove vile Beckhamovih ne bi se posramila ni kraljevska obitelj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria i David Beckham vrijedno su i marljivo radili, a sada su si priuštili pravi luksuz.

Iako je David u nogometnoj mirovini, a Victoria se posvetila dizajnu odjeće, Beckhamovi i dalje dobro zarađuju pa su uložili 370 milijuna kuna u svoju novu vilu u Londonu koja ima i frizerski salon, spa,  posebnu sobu za cipele, te tunel za osoblje i zaštitare.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

>> Nakon modnih revija, sad osvaja i po nogometnim terenima - Harper je dala svoj prvi gol!

Već su instalirali i zvučni sustavi tako da glazba svira u svakoj prostoriji, a  planiraju ugraditi i specijalno dizajnirane vodootporne TV plazme u svakoj kupaonici. Njihova djeca Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper dobit će svatko svoju sobu s vlastitom kupaonicom. Na donjem je katu studio, teretana, soba za masažu, tri prostorije za osoblje, mali vrt, a u podzemnoj garaži David može čuvati svoju kolekciju automobila.

Beckhamovi su prodali kuću u Hertfordshireu za 12 milijuna funti, poznatiju kao Beckinghamska palača, a još uvijek posjeduju kuće u Kaliforniji, Dubaiju i na jugu Francuske. Slavni je par prošle godine zaradio čak milijun kuna dnevno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene