Nova kolekcija

Njezine cipele podijelile mišljenje javnosti – obožavateljice su zgrožene!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U tijeku je rasprava na društvenim mrežama!

Novu kolekciju Victorie Beckham za proljeće/ljeto 2015. obožavateljice su dočekale s nestrpljenjem, no mnoge su ostale šokirane onime što su vidjele.

Pogledaj i ovo Halsey (Foto: Getty Images) Kakve noge.... Ljubiteljica visokih proreza još jednom dokazala da zna kako svoj glavni adut istaknuti na seksi način

Žene diljem svijeta očekivale su ženstvene visoke štikle kakve i sama dizajnerica uvijek nosi, no Victoria je iznenadila kolekcijom u kojoj se nalaze muškobanjaste 'brogue' cipele te glomazne sandale s debelim potpeticama, piše Daily Mail.

Slavna dizajnerica odlučila je isprazniti svoje ormare i garderobu koju je godinama čuvala, te darovati u humanitarne svrhe.

Upravo su te nove cipele podijelile mišljenje javnosti. Obožavateljice na društvenim mrežama raspravljaju o tom modnom događaju i dok su jedne oduševljene novom kolekcijom, druge se ismijavaju novim modelima slavne Victorie.

Supruga slavnog nogometaša Davida Beckhama uskoro planira otvoriti otvoriti dućan u Londonu, a u njemu će se uz odjeću pronaći i cipele iz najnovije kolekcije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene