Eh, što je ljubav

Dok jedni idu na večerice, Đoković ženu vodi među životinje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi tenisač svijeta ima sasvim drugačiji smisao za romantiku. Srećom, već je u braku!

Najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković i njegova žena Jelena Ristić odlučili su ovo Valentinovo provesti ni više ni manje nego u zoološkom vrtu! Možda nekima to nije prva asocijacija na romantiku, ali ovaj par je uživao u svom danu i zajedničkom društvu.

Pogledaj i ovo Jelena i Novak Đoković Opa! Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

'Za mene je ljubav izvor motivacije, energije i inspiracije! Pokreće me, pomaže mi da uvijek dajem više i da želim da dam još više! Uvijek sam raspoložen za slavlja, a u našoj se zemlji danas slavi Trifundan, mnogi slave i Dan zaljubljenih, a svima Jelena i ja želimo da uživate i slavite svaki dan!', napisao je srpski tenisač u svojoj Facebook objavi te ju popratio sa zajedničkom fotografijom, koja je dosad skupila preko 135 000 lajkova.

Novak i Jelena zajedno su od njihovih srednjoškolskih dana, u braku su od srpnja 2014., a tri mjeseca kasnije obitelj se proširila rođenjem sina Stefana. Poznati tenisač svaku slobodnu minutu provodi u društvu svoje žene i sina, za koje voli reći kako su mu upravo oni najveća potpora.
 

 

For me, love is a big source of motivation, inspiration and energy. It makes me move forward, it makes me give more, it...

Posted by Novak Djokovic on 14. veljače 2016

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene