nagađanja ne prestaju

Seksi kuharica kriva za Đokovićevu bračnu krizu? "On je sjajan muškarac"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lauren Von Der Pool navodno je uzrok bračnih razmirica Novaka i Jelene Đoković. Ona pak tvrdi da joj je Novak samo prijatelj.

Nakon što je proslavljeni tenisač John McEnroe progovorio o bračnim problemima Novaka Đokovića britanski mediji otišli su korak dalje i našli navodni uzrok Đokovićevih problema.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković - 1 ''Ona je ovo učinila mogućim'' Đoković se emotivno zahvalio supruzi koja je zbog njega na sebe preuzela sve uloge u obitelji: ''Dok sam ja stvarao povijest...''

Naime, nakon što su na društvenim mrežama objavljene fotografije na kojima se tenisač grli s 33-godišnjom Lauren Von Der Pool, inače kuharicom sestara Williams, mediji su počeli spekulirati da je upravo Lauren izvor bračnih razmirica. Njihovo poznanstvo datira još iz 2012. godine kada je Lauren savjetovala Novaka vezano uz prehranu, a prije dvije godine na Instagramu se pohvalila da je Đoković njezin fan. "Kada je svjetski broj jedan tvoj fan. Ne želim biti hvalisava, no ja sam velika stvar”, napisala je Lauren tada uz fotografiju koja je snimljena tijekom Miami Opena.

 

When world no 1 @djokernole is your fan lol! Not to be bragadoscious but I'm kinda a big deal

A post shared by Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen) on

Navode o vezi s jednim od najboljih tenisača na svijetu odmah je opovrgnula. "Novak je sjajan muškarac i jako je zgodan, no ja sam mu samo pomogla s prehranom. Željela sam da uspije jer je super. On mi je prijatelj, a ja nisam takav tip osobe", rekla je seksi Lauren za The Sun. Podsjetimo, McEnroe je prije nekoliko dana progovorio o Đokovićevim obiteljskim problemima za koje smatra da potkopavaju njegove pokušaje da se vrati u sjajnu formu.

 

Heeey DC I'm baaaaack! Are you coming to my event on Wednesday May 24 at the I street galleries - 200 I street SE DC. I'll be doing a school lunch remix along with debuting my new show FRESH that I with produced with @crichfox @jarednwostudios @hedrushmusic and @kingasheru_ga I'll be doing my food demo from 1:30-2 and later from 7-9 we're gonna turn up and tune into my new show! I hope to see you there it's gonna be lit! Makeup by @Prodigyartistry photo by @rexlloyd

A post shared by Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen) on

"Na njemu se odmah vidi da nije isti čovjek kao što je bio prije toga. Kad gledam Novaka, odmah mi na pamet pada Tiger Woods. On je također imao problema sa ženom, nakon kojih je izletio iz pravca i nakon toga više nikad nije bio sjajan sportaš kao ranije. Sada se to isto događa s Novakom. Kod njega problem očito nije fizički, nego mentalni", izjavio je bivši tenisač.
Inače, Đoković će uskoro drugi put postati otac pa bi ovakve priče trenutno najviše mogle naštetiti njegovoj trudnoj supruzi Jeleni.

 

Morning Glory beautiful souls, how was your weekend? Did y'all get dressed up in your Sundays best to slay for #Easter ??? Well either way now we are here in this moment and isn't it a blessing y'all! Can we just give thanks before we go and do anything?! Just saying God is so amazing we might as well throw up a little prayer and worship this morning! Oh and yeah food pics are coming next! Yaaaaaay!

A post shared by Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene