Aha!

Đoković objavom ušutkao zle jezike!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novak Đoković konačno se oglasio. Danima i tjednima se priča o njegovoj bračnoj nevjeri i krizama, no ni on ni Jelena se o tome nisu oglašavali.

Nije lako ovih dana biti Jelena Đoković. Dok svjetski mediji bruje o krizi u braku nje i Novaka Đokovića, ona šuti. No, Novak više nije mogao pa se na sve osvrnuo u svom stilu, na Instagramu. Tamo je objavio emotivnu poruku koju je posvetio svojoj supruzi. Nakon što ga je prozvao John McEnroe, a Britanci pisali o njegovoj aferi sa seksi kuharicom sestara Williams, Đoković je svima dao do znanja što mu je na duši. Budući da danas slave treću godišnjicu braka, Novak je svojoj ženi čestitao i dao joj do znanja koliko mu je važna.

Pogledaj i ovo Jelena i Novak Đoković Opa! Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

"Sretna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer uz tebe i tvoju ljubav uspjevam biti svjestan onog što njegujemo i onoga za što je vrijedno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca", napisao je tenisač. Par je u braku od 2014., roditelji su dječaka Stefana, a uskoro će i po drugi put postati roditelji.

 

Happy anniversary my soulmate! I am so grateful to have you in my Life and the Love that you share with me reminds me of what should be nurtured and fought for in Life. Thank you for being dedicated and loving mother, big support and backbone to all of us close to you. Love you with all my heart and soul Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu,jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka,velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene