Zvijezde ga obožavaju

Slavni Nole kao prezenter na dodjeli MTV EMA u Milanu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovogodišnja dodjela MTV EMA nagrada održava se u Milanu u Mediolanum Forumu, a jedan od prezentera biti će slavni srpski tenisač.

Novak Đoković slavni sprpski tenisač prošetati će večeras crvenim tepihom u Milanu, točnije Mediolanum Forumu gdje se održava ovogodišnja dodjela MTV EMA nagrada. Već tradicionalno očekuje se barem nekoliko trenutaka za pamćenje, a jedan od njih će zasigurno biti i taj što Nole neće samo uživati u predstavi već će biti i dio nje kao prezenter.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber Nedavno se molilo za nju Dok kruže glasine da se razvodi od pop ikone, ona je osvanula u nikad seksepilnijem izdanju!

Kao i uvijek MTV će okupiti brojna poznata imena, između ostali pojavit će se Justin Bieber, Pharrell Williams, Rudimental, Ellie Goulding, Jason Derulo i mnogi drugi.

Objavljene nominacije MTV EMA: Taylor Swift ima novi rekord

Zanimljivo je i to što će ove godine po prvi puta biti uručena nagrada 'MTV Vizionari', a čast da prvi osvoje tu nagradu pripala je legendarnom britanskom bendu Duran Duran.

Kao najčešći objednik u nekoliko kategorija spominje se Taylor Swift, ali ostaje nam da vidimo kako će se stvari odvijati već večeras.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene