15 godina

PRVI PUT U HRVATSKOJ Javljanje iz Dnevnika u Dnevnik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova TV naša je najgledanija televizija u Hrvatskoj. Svi zajedno smo slavili 15 uspješnih godina.

15 GODINA Ženska lica najgledanije TV - spremne za novu avanturu

Pogledaj i ovo Redakcija informativnog programa Nove TV radilo se punom parom Pogled iza kamera: Dobra atmosfera i puno smijeha u redakciji najgledanijeg izbornog programa!

U četvrtak navečer, Nova TV proslavila je s partnerima i gostima uspješnih 15 godina rada. Tema večeri bila je Nova era, a najjača TV lica zabavnog i informativnog programa našla su se na partyju Nove TV. Tom smo se prilikom i prvi put u Hrvatskoj javili UŽIVO iz Dnevnika u Dnevnik! Premijerno je prikazan i izgled novog Dnevnika Nove TV koji je u zadnjih 365 dana čak 359 puta bio najgledanija središnja informativna emisija.

Zvijezde Nove TV: Pogledajte atmosferu s partija sezone!

Gosti proslave prisjetili su se i najjačih izdanja zabavnog programa. 'Kombinacija najboljeg zabavnog programa, vjerodostojnih i objektivnih vijesti i najbolji tim u zemlji koji radi na ovoj televiziji, osigurava našu dugoročnu poziciju na tržištu. Vodeća smo televizija već 6 godina, a na tome bih zahvalio našim gledateljima i marketinškim partnerima koji su učinili Novu TV najgledanijom', poručio nam je Christoph Mainusch, izvršni direktor CME-a i predsjednik nadzornog odbora Nove TV.

Jelena Peričin: Mini koktel haljina za dubrovačku živu barbiku

'Moj djed je bio iz Hrvatske i volio je ovu zemlju, zato mi je uvijek poseban osjećaj vratiti se, a posebice večeras kada slavimo 15 godina najgledanijeg kanala u zemlji i 10 godina najgledanijeg Dnevnika. Najbolji tim u zabavi i vijestima u Hrvatskoj', poručio je Michael Del Nin, izvršni direktor CME-a.

'Tu je apsolutno jedna vizija, vizija da budemo broj jedan i da budemo najbolji i drago mi je što su to naši gledatelji prepoznali i što su uz nas i zahvaljujući njima mi smo danas najgledanije televizija u Hrvatskoj', rekao je Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV. Goste večeri bio je Gibonni koji je rasplesao sve okupljene.

Danas je Nova TV sinonim za tv program vrhunske kvalitete u svim segmentima – od objektivnog i relevantnog informativnog programa do vrhunskih i najgledanijih zabavnih formata poput serije Kud puklo da puklo, showa Tvoje lice zvuči poznato, Masterchef, kao i reality showa Farma.  Sve su to formati koje prate gledatelji ispred malih ekrana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene