457465
457465
457465
457465
457465

INFORMATIVCI KAKVE JOŠ NISTE VIDJELI Nova TV prihvatila Mannequin Challenge!

  • , 18.11.2016., 21:00
  • Autor:
  • komentara

Globalnom trendu pridružila se i Nova TV. Nova TV prva je televizijska kuća u Hrvatskoj koja je prihvatila MannequinChallenge.

 
 
 
 
Nova TV prihvatila Mannequin Challenge (Video: Nova TV)
Nova TV prihvatila Mannequin Challenge (Video: Nova TV)

Cijeli svijet radi #MannequinChallenge. Novi internetski izazov, popularni viralni trend proširio se globalno.

Globalnom trendu pridružila se i redakcija informativnog programa Nove TV. Nova TV prva je televizijska kuća u Hrvatskoj koja je prihvatila #MannequinChallenge, a u videu možete vidjeti kako izgleda jedan trenutak u informativnoj redakciji zaustavljen u vremenu.

Što je zapravo #MannequinChallenge?

Ukratko, radi se o videu u kojem su svi sudionici 'smrznuti' u trenutku, "zamrznuti" u jednoj pozi - zaustavljeni u vremenu i prostoru.

Poželjno je da se tijekom snimanja u pozadini čuje pjesma "Black Beetles", nova pjesma hip hop dvojca Rae Sremmurd. Vjeruje se kako je #MannequinChallenge stigao iz Jacksonvillea, gdje su ga pokrenuli srednjoškolci. Ubrzo se proširio društvenim mrežama i zaludio svijet. Trendu su se pridružila i brojne slavne osobe poput Beyonce, Britney Spears, Ronalda, Adele, Kate Hudson, ali i ljudi iz svijeta politike, poput Hillary Clinton i Michelle Obame.

 

Mannequin challenge

A video posted by @adele on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se