Ima se, može se

Ona se ne druži s običnim smrtnicima a ima tek 1 godinu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada su vam mama i tata multi milijuneri, potpuno je u redu da i vi živite život na visokoj nozi iako ste tek prohodali!

Kim Kardashian i suprug Kanye, svi znamo, žive život na visokoj nozi. Druže se samo s poznatim facama, voze najskuplje automobile, hrane se u najelitnijim restoranima, i jednostavno, obožavaju sami sebe. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Kada sve to znamo, nije ni čudno što su svoju kćerku, jednogodišnju North, okružili skupocjenim stvarima, od dizajnerske odjeće do silnih dijamanata! 

Dotakla je novo dno: Bogatašica krade novac od humanitarne pomoći!

Osim što je ormar male North pretrpan dizajnerskim krpicama, upućeni tvrde kako posjeduje i zavidnu kolekciju skupih dizajnerskih torbica, čak navode da posjeduje i mini-Birkin! 

24 sata na dan okružena je verhunskim osiguranjem, vozi se samo u najskupljim automobilima, ima svoju dvojnicu i dadilju koja je poznavateljica borilačkih vještina!

Dok druga djeca koriste kremice od nekoliko dolara, North je njegovana kremama koje koštaju po nekoliko tisuća! Iako ima apsolutno sve, nije joj dozvoljeno druženje s običnim smrtnicima! Smije se družiti isključivo sa svojim rođacima. 

Iako je lako pomisliti, blago njoj, možda to i nije baš neko djetinjstvo!

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene