Ima i oporuku?

Teorije zavjere ne prestaju – uvjeren da je sin preminulog Princea

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Javio se čovjek po imenu Norman Yates Carthens koji tvrdi da ga je Prince posvojio te da postoji oporuka kojom mu je pjevač ostavio 7 milijuna dolara

Veliki glazbeni Prince napustio nas je prije nekoliko tjedana, a od tada svakodnevno slušamo nove teorije zavjere.

Pogledaj i ovo Kristina Penava i Prince Dolazak nepozvanog gosta Nakon suza i očaja, Kristina Mandarina pokazala pravu hrabrost i neustrašivo se ponijela u nemirnoj situaciji

Prema najnovijima, javio se čovjek po imenu Norman Yates Carthens koji tvrdi da ga je Prince posvojio te da postoji oporuka kojom mu je pjevač ostavio 7 milijuna dolara. Sestra preminulog pjevača nakon smrti objavila je da njezin brat nije ostavio oporuku, no to očito ništa ne znači. Norman ne odustaje u svom naumu i objavio je da će se boriti do kraja da dobije 'svoj' novac, piše Mirror.

No, nije on jedini. Javila se i Regina Sorenson , koja tvrdi da je Prince bio njezin polubrat po ocu, i od suda je zatražila DNK analizu kako bi dokazala svoju tvrdnju.

Podsjetimo, Prince je preminuo 21. travnja u 58. godini života. Beživotno tijelo glazbenika pronađeno je u njegovom studiju u Minessoti. Službeni policijski izvori potvrdili su da je Prince preminuo od posljedica predoziranja opijatima. Budući da se njegovo bogatstvo procijenjeno je na više od 800 milijuna dolara moramo se pripremiti na još njegovih 'izgubljenih rođaka'.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene