Nježnosti nikad previše

Privlačila poglede: Njezina stražnjica ostavlja bez daha!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prekrasna Doutzen Kroes još je jednom pokazala koliko voli svog supruga DJ-a Sunneryja Jamesa. Par doslovno nije skidao ruke jedno s drugog na plaži u Miamiju. No, ljepotica je pokazala i još nešto...

Vitka figura Doutzen Kroes nije mogla proći nezamijećeno na plaži u Miamiju. Koju god pozu je ljepotica zauzela djelovala je jednostavno - savršeno!

Pogledaj i ovo Sandra Perković (Foto: Instagram) Blista! Hrvatska atletičarka jednom nas fotografijom podsjetila koliko dobro izgleda u kupaćem kostimu

Svi koji su vidjeli zagrljen i veseo par na plaži u Miamiju pomislili su zasigurno kako su savršeni, prekrasni i primjer svima kako se treba ponašati u vezi.

No, malo tko je od prolaznika prepoznao poznati par - model Victoria's Secreta Doutzen Kroes i njezina supruga Sunneryja Jamesa.

>> Vrući poljupci na plaži - Pa tko bi joj odolio!

Par je sunčanu nedjelju proveo u društvu prijatelja. Uživali su u suncu, moru, a najviše jedno u drugome. Ovog puta s njima nije bio njihov trogodišnji sinčić Phyllon pa je par bio posebno opušten i predan uzajamnom izmjenjivanju nježnosti.

28-godišnja ljepotica pokazala je ovom prilikom svoju savršenu liniju, a vrckavim i otkačenim ponašanjem ponudila je paparazzima odličan sadržaj za snimanje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene