Ima svoj tip žene

Novim izgledom oduševila sve, osim svog supruga!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vlasnik Playboya poznat je po svojoj privrženosti plavušama, a izgleda kako ga suprugino iznenađenje nije baš oduševilo.

Bio je to najveći trend što se tiče kose u 2013. godini, no čini se kako Hugh Hefner nije bio pretjerano oduševljen novim ombreom svoje supruge Crystal.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) Inače ostaju bez svega Otvorena oporuka kralja Playboya: Žele li milijune, nasljednici ne smiju prekršiti jedan važan uvjet

Kate Moss na naslovnici Playboya za njegov 60. rođendan

27-godišnji model objavila je fotografiju svog makeovera na Instagramu i Twitteru. 'Hvala vam na pozitivnim komentarima na moju novu frizuru. Znala sam da će vam se svidjeti. Sada uvjerite Hefa u isto', napisala je uz fotografiju.

Vlasnik Playboya je od razvoda s prvom suprugom Barbi Benton bio u vezi isključivo s plavušama, a izgleda kako ga promjena kod sadašnje supruge nije baš pretjerano oduševila. Ova plavuša odlučila se za popularni ombre, a novu su joj frizuru pohvalili gotovo svi.

Hefner nije bio s brinetom još od 1976. godine kada se razveo od prve supruge. Sam je jednom naglasio kako se zabavlja isključivo s plavušama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene