Ženski atributi

´Pokušat ću se izvući na svoje kečkice!´

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otkrijte noćne i dnevne more četvrfinalista Celebrity Masterchefa

Uzbudljiva petnaesta epizoda donosi kulinarske dogodovštine posljednje skupine četvrtfinalista u najpoznatijoj reality kuhinji. Kuhače će tako u izazovu Kutije iznenađenja ukrstiti Ranko Zidarić i Filip Šovagović, a u njihovoj skupini naći će se i Nives Zeljković. Osim glume, Ranka i Filipa vežu još dvije stvari: dugogodišnje prijateljstvo i ljubav prema humoru, tako da u novoj epizodi neće nedostajati zafrkancije.

Pogledaj i ovo showbuzz Mljac! Filip servirao pobjednički sendvič!

Priznala da je izgubila zbog stresa!

´Mislim da gospodin Zidarić već razmišlja kako da snimi svoj kuharski show u kojem ne bi bilo ni mene ni gospođe Nives, ali mi smo ipak ovdje i ovo nije samo njegov show nego i naš´, započet će sa šalama u novoj emisiji Filip. ´Znam da je ekipa dosta psihopatska: invalid kuhar, književnica starleta i ogromna nutrija koja govori se natječu u kuhanju. To bi trebalo biti zanimljivo!´, najavit će izazove u svom stilu Ranko.

Radovan će četvrtfinalistima poželjeti dobrodošlicu te upitati Filipa kako će mu biti kuhati protiv prekrasne Nives i najboljeg prijatelja i glumačkog kolege Ranka. Zanimat će ga hoće li to ovom multimedijalnom umjetniku biti izazov iz snova ili pak noćna mora. ´Ja imam ´noćne´ i ´dnevne´ more, vrlo često kad vidim svog najboljeg prijatelja u posljednje je vrijeme dosta agresivan, ljubomoran na moja kuharska umijeća. Jako mi je dobro da ga ne vidim sad ispred sebe, a još mi je draže da ne vidim Nives jer bi ona sasvim sigurno bila uzrok mojoj dekoncentraciji´, priznat će Šovagović.

´Vidite kako sam opuštena, skroz sam opuštena! Ovo što se malo tresem: to je do kamermana, nije do mene´, izjavit će Nives prije izazova. Radovan će je upozoriti da su Ranko i Filip samo ´na oko´ bezopasni protivnici koji su vrlo ´nezgodni´ i nepredvidivi. Nives će priznati da joj je njezina pozicija za kuhanje na srednjoj radnoj jedinici odlična jer će ih moći kopirati. ´Druga stvar je što sam jedina žena pa, ako slučajno nešto i zaribam, pokušat ću se izvući na svoje kečkice´, nastavit će. Kakva će biti borba ´do posljednjeg tanjura´, hoće li se Nives stvarno izvući na svoje kečkice, kakvi su protivnici šaljivi Ranko i Filip, saznat ćemo ovog petka u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene