Celebrity MasterChef

Ni manja opekotina nije je omela - Nives pobjedila u prvom izazovu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Već prvog dana u MasterChef kuhinji Nives Zeljković je odlučila zasukati rukave i pokazati svoje zavidno kulinarsko umijeće!

Za sat vremena i 15 minuta, koliko su kandidati imali za pripremu autorskog jela, lijepa spisateljica pripremila je cijeli jelovnik kojim je oduševila okusne pupoljke zahtjevnih članova žirija.

Pogledaj i ovo showbuzz Sutra Ne propustite najluđi izazov do sad!

´U startu me je bila totalna frka! Gledala sam što da prije napravim!´, izjavila je Nives koja se brzo snašla u nepoznatoj kuhinji te krenula pripremati čak tri jela: juhu od rikule, rižoto s piletinom i rukolom te čokoladni souffle.

Nives priznala: 'Neviđeno sam trapava u takvim situacijama'

Nakon više od sat vremena kuhanje se približilo samom kraju i Nives je krenula završavati svoja jela s potpisom. Stres i ograničeno vrijeme u MasterChef kuhinji ipak naprave svoje, a stvari često ne idu onako kako se kandidati nadaju. Naime, u trenutku kad je Nives krenula svoj zamamni čokoladni desert izvaditi iz kalupa on se – raspao! Bila je vidno razočarana: ´Neću servirati souffle! Nije završen, nije dovoljno pečen niti izgleda lijepo. Falilo mi je dvije minute da bude pečen!´.

Bilo joj je stresno, napeto i premalo vremena za sve što je namjeravala pripremiti. ´Nisam zadovoljna zato što znam kakav mi okus ispada kod kuće i to mi nije to. Tako da ne očekujem sad nekakve pohvalne reakcije!´, skromna je bila Nives.



No, kad je krenulo kušanje, Andrej ju je ohrabrio.

´Donesite vi nama souffle svejedno´, rekao je iskusni chef te nakon kušanja rekao da mu se njezin rižoto dosta sviđa. Dini je rižoto također bio lijep i zanimljiv, ali primijetio je da je juha koju je Nives napravila malo prekuhana te joj je pojasnio najbolji način kako bi je mogla ubuduće pripremiti što bolje. Dodao je da souffle uopće nije trebala vaditi iz kalupa, a kada ga je kušao, samo je prokomentirao:

´Cimet – mrak!´. Sladokusac Radovan Marčić je prije kušanja kazao kako bi rado dolazio na njezine večere, da strašno voli slatko i da mu ni malo ne smeta kako souffle izgleda.

Kad je došlo vrijeme odluke, Andrej je rekao da su o njoj odlučivale nijanse, a kao najbolje jelo s potpisom žiri je odabrao upravo ona tri jela koja je pripremila simpatična Nives. Za pobjedu koju je ostvarila bio je presudan njezin rižoto koji je, prema riječima žirija, bio apsolutno najbolje servirano jelo u izazovu. Žiri se dvoumio između nje i Nikše, koji je pripremao grdobinu, a na kojoj je upravo počinio i najveću grešku.

´Iznenađena sam, mislila sam da će me onaj souffle upropastiti, ali dobro je ispalo!´, šokirana je bila Nives koja je uz manju opekotinu uspješno ´preskočila´ prvu prepreku u najpoznatijoj hrvatskoj kuhinji.

Sve vijesti iz masterchef kuhinje pratite na novatv.hr/masterchef.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene