Jezik do poda

SAMO ZA VAS Nives Celzijus snimila seksi video čestitku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sada, kada nam je Nives čestitala, ova godina može završiti. Samo smo ovo čekali!

Nives Celzijus, kao i uvijek, svojim je seksipilom svih oduševila. Ovako seksi čestitku još niste vidjeli, a mi smo saznali i kakvo će donje rublje noćas nositi Nives. - Novogodišnja večer je idealna jer uvijek si možemo dopustiti malo pretjerivanja, malo više šljokica, vrtoglavih peta na štiklama, crvenih usana. Meni je uvijek prioritet kosa jer dok nisam zadovoljna sa frizurom ne mogu se osjećati seksi. Priznajem, svake godine oblačim crveni veš i nije se pokazalo kao uspješno tako da ću ove godine sigurno promijeniti boju. – otkrila je Nives samo za naš portal.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Jeste li znali da su Nives Celzijus i Enrique Iglesias bili u vezi?

Nives nije od velikih slavlja, više voli intimnost doma. - Iskreno, nisam imala neke lude dočeke. Ja sam više kućni tip i svake godine si govorim da ću baš ovaj put to promijeniti i izaći negdje! No nikad se to ne dogodi. Jedan jedini put provela sam Novu godinu vani u Madridu i bilo je baš predivno. No ipak meni je najvažnije da bude dobre hrane i neko dobro vino. – kazala je Nives te otkrila je li danas idealan dan za upoznavanje frajera. - Ja iskreno nisam tip koji voli upoznavati frajere pod utjecajem alkohola jer uglavnom u trijeznom stanju dolazi do razočarenja. Uglavnom su mi frajeri naporni kad popiju, a i volim dobre dečke koji ne piju često i ne piju previše, jer sam i sama takva. – prepričava Nives.

ANKETA Lijepe, uspješne i solo - domaće ljepotice koje uživaju u životu!

A do kada ostati na zabavi u najluđoj noći? - Kažu da je poželjno otići onda kad je najbolje. Ja se ne bih složila. Ja ostajem do kad mi je dobro. Najčešće je to sve dok mi neki zgodan frajer oduzima pažnju. Na moju žalost to se ne događa prečesto pa mi je uglavnom draže druženje sa toplom dekicom uz TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene