financijski problemi

OGLASILA SE NIVES "Bila sam naivna"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica je reagirala na medijske napise o tome kako je tvrtka u njezinom vlasništvu završila u stečaju.

Medijima je jutros odjeknula vijest da je Nives Celzijus u financijskim problemima i da tvrtki Temperatura j.d.o.o kojoj je ona direktorica prijeti stečaj. O svemu se pisanim priopćenjem oglasila i Nives koja tvrdi da je njezina savjest čista i da ona nema drugova. Njezina krivica je, tvrdi pjevačica, što je naivno vjerovala osobi kojoj je prepustila vođenje tvrtke.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Hvala svima što brinete o mojim poslovima i da se odmah pohvalim, moj estradni posao ide sjajno i stalno raste. Što se tiče poslovanja tvrtke Temperatura j.d.o.o., poslovanje sam početkom 2015. prepustila prijatelju u kojeg sam imala povjerenja i više se tim poslovima (ugostiteljstvom) nisam bavila zbog velikih obaveza na estradi. Tek kad sam primila obavijest od suda shvatila sam kako je firma koju sam ja osnovala i prepustila prijatelju - u problemima; no ja s time nemam veze! Nisam te poslove dogovarala, niti vodila pa za njih nisam ni odgovorna. Vlasništvo nad tvrtkom Temperatura j.d.o.o kod javnog bilježnika i pred Trgovačkim sudom je u postupku prijenosa na osobu koja ju je i vodila zadnje dvije godine. Moja savjest je čista; ja dugova prema nikome nemam. Žao mi je samo što sam naivno vjerovala ljudima da će savjesno i odgovorno voditi poslove koje sam im u dobroj vjeri prepustila", otkrila je Nives.

Podsjetimo, trgovački sud donio je rješenje o otvaranju stečaja na tvrtkom kojoj je direktorica Nives Zeljković, poznatija kao Nives Celzijus. Dugovi tvrtke Temperatura j.d.o.o premašuju 40 tisuća kuna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene