POLUGOLA NIVES

OTKAD TO SKRIVA? Pokazala detalj koji je dignuo fanove na noge

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Fanovima kao i uvijek nije promaknulo koliko je Nives zgodna, ali njezina zadnja fotografija posebno je digla fanove na noge.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus objavila je fotografiju koja je fanove digla na noge. Nakon što je pokazala kako je subotu navečer provela zavaljena na kauču ispred televizora uživajući u sladoledu, fanovi su uočili kako Nives ima novu tetovažu na lijevoj potkoljenici. ''Nova tetovaza ??'', počeli su se pitati brojni pratitelji.  O svom novom ''ukrasu'' Nives mudro šuti.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

No, ljepotica zato ne skriva kako se trenutno sprema za početak showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Na Instagramu je objavila kako izgleda nakon napornih treninga. Pored selfija na kojem se vidi kako joj se znoj slijeva niz lice i dekolte napisla je ''vrijedna i znojava''. Fanovima je objasnila kako su krenule pripreme, a ona ih ne želi razočarati.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene