Modna poslastica

Domaća ljepotica u centru pažnje - privlačila pažnju bujnim dekolteom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U modnim novitetima BIPA Cruise Collection modne revije uživale su brojne poznate dame.

Poznati iz svijeta mode okupili su se na Bipa Fashion.hr Cruise Collection modnoj reviji koja se drugu godinu zaredom održava ispred Umjetničkog paviljona na Tomislavcu. Brojna slavna lica jedva su dočekala vidjeti sve nove modne novitete i kreacije koje će se nositi ovog ljeta.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Svoje ljetne kolekcije predstavili su Ivica Skoko, Martina Felja, Bite My Style By Zoran Aragović i simpatičan modni dvojac Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica poznatiji kao ELFS-i.

Sedam mladih dizajnera u utrci za prestižnu nagradu LIFT

U novim modnim poslasticama uživala je i pjevačica Nives Celzijus koja je na reviju stigla u društvu mlađe sestre Matee. Iako je Nives došla u prugastoj kombinaciji koja je ovog ljeta pravi hit, sva je pažnja bila usmjerena na njezin bujan dekolte.

Svoju besprijekornu liniju pokazala je i glumica Bojana Gregurić, a na reviji su uživale i Anica Kovač, Iva Mihalić, Mirna Medaković, Doris Pinčić Rogoznica, Lea Mijatović, Alka Vuica, Ines Preindl, Mirjana Mikulić, Kristina Burja i mnoge druge poznate dame.

Prva večer bila je posvećena mladim nadama, finalistima natječaja LIFT koje su pred publikom i modnim znalcima jučer predstavile svoje najbolje kreacije.

U žiriju su se našli Ivica Skoko, Ivan Tandarić, Aleksandar Šekuljica te glavna urednica portala Fashion.hr Mija Dropuljić i direktor Fashion.hr-a Vinko Filipić.

Za prvo mjesto borili su se Nevenka Buzov, Jasmin Đenčić, Marko Feher, Suzana Koprivnjak, Matea Stubičar, Ivana Udiljak i Valinea Vinger, a titulu pobjednice LIFT natječaja za 2015. godinu i mogućnost nastupa na sljedećem tjednu mode FASHION.HR osvojila je Suzana Koprivnjak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene