Nova ljubav?

Nives ima udvarača, nema kompromisa: 'Prošlo me vrijeme romansi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives je prava provokatorica na sceni, no privatno najviše voli biti mama. Svoj godišnji provodi s djecom na Silbi, a otkrila je i neke nove detalje o sebi i ljubavi.

Kao i na pozornici, Nives Celzijus i na plaži rado voli istaknuti svoje adute. Njezina pjevačka karijera sjajno je prihvaćena od strane publike, pa je uz brojne ljetne nastupe po klubovima odvojila malo vremena za odmor i uživanje s djecom.

Pogledaj i ovo showbuzz Opuštanje prije nastupa Bikini Nives Celzijus zagrijao atmosferu u Vodicama

Dame u ljetnim haljinama: Domaće zvijezde koje su seksi i obučene

 

A video posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

S 9-godišnjim sinom Leonom i 7-godišnjom kćeri Taishom koje je dobila u braku s nogometašem Dinom Drpićem uživala je u suncu i moru, a sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je i nekoliko fotografija i videa kako uživa na moru.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Prošlo je 2 godine otkada se rastala, a priznala je kako ima dosta udvarača. 'Prošlo me vrijeme romansi. Odnosno, ne bi imala ništa protiv, ali od muškarca za romansu tražim iste karakteristike kao i od muža. Što znači da će to biti vrlo teško ostvariti. Dobra stvar je da imam dosta udvarača pa se možda koji od njih s vremenom pokaže kao dobar', rekla je Nives za Story. Kaže kako nije zaljubljena, aali da uživa u ljubavi – i to prema sebi.

'Prošlo je dvije godine otkako sam solo i razmazila sam se. Nisam spremna za neke kompromise u vezi, želim ono što želim. Nije da ne bih voljela da sam zaljubljena, ali to se jednostavno ne događa', kaže atraktivna pjevačica i spisateljica koja nastavlja osvajati publiku.
 

 

A video posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene