pun pogodak

VRUĆI TUŠ! Pokazala još jedan skriveni talent. Gdje joj je kraj?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus nas ne prestaje iznenađivati.

Budući da nas je Nives nedavno iznenadila svojim senzacionalnim gostovanjem u osječkom HNK, svatko bi pomislio da sada neko vrijeme nećemo viđati njezine nove podvige jer smišlja nove provokacije i projekte. No, stiže ne hladni, nego vrući tuš! Seksipilna pjevačica upravo je u izdanju naše najveće diskografske kuće Croatia Records izbacila novi singl "Kukulele" za koji je sama napisala glazbu i tekst. Fanove je počastila i atraktivnim videospotom u kojem pokazuje svu svoju raskoš i obline, a pjesma ulazi u uho već na prvo slušanje.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

'' Inspiraciju za 'Kukulele' dobila sam pred televizorom, gledajući neku seriju. Shvatila sam da mi žene rado u pjesmama pjevamo kako smo patnice, tužne, zaljubljene, nesretne, povrijeđene i volimo svog muškarca kakav god on bio, umjesto da mu jasno kažemo što ga ide. Ako bude zločest, bit će njemu 'kuku-lele'. Mi žene trebamo pokazati da s nama muškarci ne mogu olako, a da mi samo jedna drugoj kukamo. Evo, nek sad i muškarci kukaju jedni drugima kad im mi pokažemo da možemo sve igrice ravnopravno igrati", kazala je popularna Nives promovirajući novu pjesmu.

Simpatičan naziv ''kukulele'' već je postao i svojevrsni pozdrav njezinih fanova na društvenim mrežama, a po komentarima najvatrenijih obožavatelja koji su prvi čuli pjesmu, čini se da je Nives opet ostvarila pun pogodak.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene